Winkel


Uit den Vreemde heeft de grootste collectie boeddha- en hindoebeelden van Nederland , een enorme sortering wierook, een grote verzameling mineralen en Tibetaanse kunst en niet te vergeten onze klankschalen
Bij Uit den Vreemde heeft u de keuze uit een grote hoeveelheid hoogwaardige Tibetaanse klankschalen. U vindt bij ons zeer kleine schalen met veel zuivere hoge tonen tot de grote zware schalen. Wij hebben zelfs grote klankbadschalen van wel 10 kg met een doorsnede van 50 centimeter.

Elke schaal is uniek en heeft zijn eigen toon en klankkleur. Wij willen u graag u de gelegenheid geven om de schalen rustig te beluisteren. Mede daarom hebben we in onze winkel geen achtergrondmuziek. Bij aankoop van een klankschaal mag U zelf een aanslagstok uitkiezen.

Naast klankschalen verkopen wij ook: tingsha's, gongs, bel en dorje. Tevens hebben we vele attributen zoals klankschaalkussens, kloppers etc.

Winkel Haarlem


Uit den Vreemde vindt U in het stadscentrum van Haarlem. De winkel ligt op 5 minuten loopafstand van het NS-station en op een paar honderd meter van de Grote Markt.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 uur
Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Koopzondag: 12.00 - 17.00 Elke 1e zondag van de maand.

Tot ziens bij : Uit den Vreemde , Kruisstraat 20 , 2011 PX Haarlem
Tel. 023 - 551 65 82

Winkel Santpoort-Noord


Uit den Vreemde - Santpoort

Op 6 augustus 2010 opende Uit den Vreemde haar nieuwe winkel in Santpoort-Noord. De winkel in Santpoort is heel anders ingericht dan de Uit den Vreemde in Haarlem.

Uit den Vreemde Haarlem staat boordevol Aziatische snuisterijen Je waant je in de schatkamers van Azie. Waar je ook loopt en kijkt, telkens ontdek je nieuwe nieuwe dingen.

De winkel in Santpoort is veel groter en ruimer en overzichtelijker opgezet. Het staat veel minder vol en dat is ook niet nodig, want achter deze winkel ligt onze groothandel van ruim 400 vierkante meter. Uit den Vreemde-Santpoort adviseren wij dan ook als u speciaal op zoek bent naar: tuinbeelden, tafeltjes, kastjes en grotere hoeveelheden per artikel.

U kunt uiteraard ook beide winkels bezoeken. De winkels liggen slechts 15 minuten van elkaar. Welke winkel u ook bezoekt, u zult onder de indruk zijn van ons enorme assortiment en onze vriendelijke prijzen.Wij zijn geopend van Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 - 17:00 uur


Tot ziens bij : Uit den Vreemde , Hoofdstraat 172, 2071 EM Santpoort-Noord
Tel. 023 - 5377094

Sfeerimpressie


Voor een sfeerimpressie van onze winkel bekijk het filmpje